Huis aan het Meer

De armaturen en fittingen van Corston Architectural Detail zijn uitsluitend gebruikt in dit eikenhouten schuurstijl woning om een prachtig familiehuis te creëren. Omdat de eigenaar, James, onder de indruk was van de kwaliteit van de producten en de hoogwaardige uitstraling koos hij voor de afwerking in antiek messing voor het hele huis.

Arrow Down
Het Huis aan het Meer 
Het huis aan het meer is gevestigd aan de rand van een privé meer vlakbij Cotswold Water Park en is een verwezenlijking van een levenslange droom van James. Zijn vader heeft de grond in 1980 gekocht en omgebouwd tot een prachtig waterpark landschap wat het vandaag de dag is. Na een korte carrière in de financiële sector, slot James zich aan en runde hij samen met zijn vader het familiebedrijf; Log House Holidays biedt een kans om terug naar de natuur te gaan en te genieten van alles wat het meer te bieden heeft, zoals varen en vissen. Het design van het huis bestaat in principe uit twee aan elkaar gekoppelde houten schuren en halen het beste uit de prachtige uitzichten van alle kanten.

Corston Architectural Detail armaturen en fittingen zijn uitsluitend gebruikt in dit eikenhouten schuurstijl woning om een prachtig familiehuis te creëren. Omdat de eigenaar, James, onder de indruk was van de kwaliteit van de producten en de hoogwaardige uitstraling koos hij voor de afwerking in antiek messing voor het hele huis. Een combinatie van Kilburn knoppen en Sycamore meubelgrepen zijn gebruikt voor de keukenkastje. Ze vallen op tegen de groene kastjes, maar geven ook een verouderde charme dat past bij de moderne en landelijke uitstraling van het huis.

De open keuken heeft drie duidelijke zones, de kookruimte, de eethoek en een knusse woonruimte met een houtkachel. James koos voor Hush Kitchens vanwege zijn liefde voor natuurlijk duurzame materialen en omdat ze lokaal worden geproduceerd. De traditionele shaker-stijl past goed bij de landelijke uitstraling van het huis. De rest van de keuken heeft een natuurlijke toon met grijs porseleinen tegels en gebroken witte muren. Het gebruik van deze levendige groene kleur maakt echt indruk. Één van de unieke kenmerken zijn een paar uitschuifbare eikenhouten snijplanken met Kilburn antiek messing handvatten voor gemakkelijk toegang.

In het midden van het design staat een sociale kookeiland met een frisse witte werkblad van kwarts; een ideale plek om eten te bereiden en is ook geschikt als informele eetruimte. Een paar industriële barkrukken zijn geplaatst aan het uiteinde van het eiland met uitzicht op het meer. Een paar dubbele stopcontacten in de antiek messing afwerking zijn geïnstalleerd aan het uiteinde van het eiland.

Getoonde Producten: