Gemaakt om lang mee te gaan

We weten hoe belangrijk het is om voor de planeet waarop we leven te zorgen. Daarom veranderen we altijd hoe we dingen doen zodat we een nog milieuvriendelijker bedrijf worden.

Er wordt extra aandacht besteed om ervoor te zorgen dat alle materialen van de beste kwaliteit zijn en duurzaam genoeg zijn om een leven lang mee te gaan. We vermijden plastic waar we kunnen en wat er na de productie overblijft wordt gerecycled.

Circulaire Economie

Corston werkt met leveranciers over de hele wereld, zodat we goede kwaliteit kunnen aanbieden. We houden altijd ons ecologische voetafdruk in de gaten en transporteren onze goederen alleen op moderne, emissiearme schepen en vermijden luchtvracht waar mogelijk. De laatste montage en afwerking worden met de hand gedaan in onze fabriek in Wiltshire.

Plasticvrije Verpakking

Onze producten worden in kleine tassen van stof gedaan om ze te beschermen tegen krassen. We zijn op weg om vloeipapier te gebruiken, zodat al onze verpakkingen volledig te recyclen zijn.

Alles wordt in kartonnen dozen verpakt met minimale bedrukking en dicht gemaakt met wateractiverende papieren tape. We weten zeker dat het niet lang meer zal duren voordat al onze verpakkingen totaal geen plastic meer gebruiken. Houd het dus in de gaten.